img

Τηλ: 2616 007107    Κιν: 6947 107107    |   info@garageonwheels.gr

Garage On Wheels

 

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Η Garage On Wheels είναι το μοναδικό πλήρως αυτόνομο κινητό συνεργείο οχημάτων. Αναλαμβάνουμε την συντήρηση, επισκευή και αποκατάσταση μετά από ατύχημα παντός τύπου και εργοστασίου κατασκευής ιδιωτικών και επαγγελματικών οχημάτων στον χώρο σας! Το προσωπικό της εταιρείας αποτελείται από αδειοδοτημένους τεχνίτες - μηχανικούς που καθημερινά ενημερώνονται σε νέες τεχνολογίες και τύπους της αυτοκίνησης. Η Garage On Wheels δεν είναι οδική βοήθεια ή συνδρομητική υπηρεσία παροχής υπηρεσιών. Βρίσκεται δίπλα σας όποτε την χρειαστείτε χωρίς επιπρόσθετο κόστος!

Στην Garage On Wheels γνωρίζουμε πολύ καλά τις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής! Τα χρονικά περιθώρια είναι εξίσου στενά με τα οικονομικά! Σκοπός μας είναι να λαμβάνετε υπηρεσίες αντάξιες των χρημάτων που πληρώνετε. Ο στόχος μας στην Garage On Wheels είναι οι υπηρεσίες μας να είναι Best Value For Your Money.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στην Garage On Wheels μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένες παροχές υπηρεσιών συνεργείου, φανοποιείου, κρυστάλλων (παρμπρίζ) και επιθεωρήσεις πώλησης αλλά και αγοράς οχήματος. Εξειδικευμένος τεχνικός μαζί με το κινητό συνεργείο της Garage On Wheels σας επισκέπτεται σε προκαθορισμένο από εσάς χώρο (εργασίας, οικίας ή όπου αλλού εσείς θέλετε) για να συντηρήσει ή επισκευάσει το όχημά σας. Σε περίπτωση μη δυνατότητας επιτόπου επισκευής το μεταφέρει σε συνεργαζόμενο συνεργείο και αναλαμβάνει να σας το παραδώσει σε συγκεκριμένο τόπο και χρόνο που εσείς θα ορίσετε!

Παροχές διεκπεραίωσης ΚΤΕΟ, μεταβιβάσεις οχημάτων βρίσκονται στο πεδίο εργασιών της Garage On Wheels. Άμεσα θα ενεργοποιηθεί και Call Center όπου θα μπορεί να δίνει πληροφορίες και συμβουλές σε περίπτωση ακινητοποίησης ή ατυχήματος!

Σε περίπτωση εμπλοκής ασφαλιστικής εταιρείας η Garage On Wheels αναλαμβάνει την πλήρη διεκπεραίωση και τελική είσπραξη της αποζημίωσης χωρίς την δική σας ταλαιπωρία. Σε ειδικές περιπτώσεις παρέχεται χωρίς χρέωση όχημα αντικατάστασης για να μην στερηθείτε λεπτό την ιδιωτική μετακίνηση σας.

Τέλος η αποκλειστική συνεργασία σε επίπεδο κινητού συνεργείου με την FILIS GLASS σας δίνει την δυνατότητα να έχετε αντικατάσταση κρυστάλλων (παρμπρίζ) στον χώρο σας χωρίς καμία ταλαιπωρία και επιπλέον κόστος.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ:
«Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαµβάνειν», υποστήριζε ο Ιπποκράτης, αναδεικνύοντας τη σημασία της πρόληψης για την υγεία. Κατ’ αντιστοιχία ένα σωστά συντηρημένο όχημα παρέχει στους επιβαίνοντες ασφάλεια και την βεβαιότητα και οδηγική απόλαυση! Στη Garage On Wheels το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό και σας παρέχουμε ολοκληρωμένη συντήρηση σε όλο το όχημα σας σύμφωνα με τα εργοστασιακά πρότυπα με την χρήση γνήσιων, ή ανάλογης ποιότητος με των γνησίων, ανταλλακτικά. Παρέχουμε προϋπολογισμό δαπανών, για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων, και μετά το πέρας την συντήρησης, εγγύηση εργασιών και ανταλλακτικών σύμφωνα με τα κατασκευαστικά πρότυπα. Γιατί με την Garage On Wheels η οδήγηση μπορεί να γίνει απόλαυση!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ
Ακόμα και στην δύσκολη στιγμή που το όχημα σας θα σας προδώσει, η Garage On Wheels είναι δίπλα σας! Το κινητό μας συνεργείο θα σας επισκεφτεί στον τόπο που έχετε ακινητοποιηθεί και, εάν είναι δυνατόν, θα αποκαταστήσει επιτόπου την ζημιά του οχήματός σας διενεργώντας πλήρη διαγνωστικό και μηχανικό έλεγχο με τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά μηχανήματα. Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επιτόπου επισκευή, η Garage On Wheels θα αναλάβει την μεταφορά του σε συνεργαζόμενο συνεργείο όπου θα ολοκληρωθεί η επισκευή του και θα αναλάβει να σας το επιστρέψει στον χώρο σας το συντομότερο με το μικρότερο δυνατό κόστος.

ΣΤΟΛΟΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
Τα επαγγελματικά οχήματα, οι πιστοί συνεργάτες μας, βρίσκουν στο πλήρως εξειδικευμένο τμήμα επαγγελματικών οχημάτων της Garage On Wheels την ταχύτητα, ποιότητα και υπευθυνότητα που τους ταιριάζει. Στην Garage On Wheels υπάρχει ιδιαίτερη μέριμνα για τα επαγγελματικά οχήματα, στοχεύοντας στην ταχύτητα και το σωστό προγραμματισμό σε επίπεδο συντήρησης και επισκευής. Ρωτήστε μας να σας βοηθήσουμε στην καταγραφή – προγραμματισμό ενός σχεδίου που θα απευθύνεται αποκλειστικά στα επαγγελματικά οχήματα της εταιρείας σας μεγιστοποιώντας την απόδοση τους, με ταυτόχρονη μείωση των λειτουργικών τους εξόδων.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑΣ – ΒΑΦΗΣ
Η εμπειρία εμπλοκής σε ένα τροχαίο ατύχημα δεν είναι ότι καλύτερο μπορεί να βιώσει ένας οδηγός. Η Garage On Wheels, με το δίκτυο συνεργατών της, αναλαμβάνει την πλήρη, ταχύτατη και αποτελεσματική επισκευή του οχήματος σας. Μετά το πέρας της επισκευής, σας παραδίδεται το όχημα σας επισκευασμένο σωστά, στα εργοστασιακά πρότυπα και χωρίς να υπάρχει μείωση της αγοραστικής του αξίας. Για όλο το διάστημα που θα επισκευάζεται το αυτοκίνητο σας, υπάρχει δυνατότητα παροχής οχήματος αντικατάστασης, για να μην μείνετε στιγμή χωρίς μεταφορικό μέσο! Τέλος, όπως και σε όλες τις υπηρεσίες μας, παρέχεται εγγύηση ποιότητας επισκευής για το σύνολο των επεμβάσεων που θα έχουν γίνει στο όχημα σας. Τελικά ακόμα και στην δύσκολη στιγμή ενός ατυχήματος με την Garage On Wheels παραμένετε ήσυχοι!

S.M.A.R.T. REPAIRS
Οι επισκευές S.M.A.R.T. (Small and Medium Area Repair Techniques) σας προσφέρουν εξελιγμένες μεθόδους επισκευής μικροζημιών, γλιτώνοντας το κόστος αντικατάστασης ολόκληρου του εξαρτήματος. Η Garage On Wheels σας προσφέρει την δυνατότητα να επισκευάσετε το όχημα σας αυθημερόν με αυτές τις εξελιγμένες μεθόδους και σας παρέχουν ταχύτητα, υψηλή ποιότητα και οικονομία, ώστε να μην είναι αναγκαίο να απευθυνθείτε στην ασφαλιστική σας εταιρεία.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ
Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις και εφόσον η ασφαλιστική κάλυψή σας το επιτρέπει, δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για τον ιδιοκτήτη του οχήματος. Η Garage On Wheels αναλαμβάνει την πλήρη διεκπεραίωση και αποζημίωση της επισκευής μέσω των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών εταιρειών γλιτώνοντας σας χρόνο και χρήμα. Μέχρι να ολοκληρωθεί η επισκευή, θα έχουν διεκπεραιωθεί στο σύνολο τους οι διαδικασίες αποζημίωσης μέσω της ασφαλιστικής και στο τέλος θα σας παραδοθεί το όχημα χωρίς καμία επιβάρυνση από μέρους σας!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ (ΠΑΡΜΠΡΙΖ)

Η Garage On Wheels αποτελεί τον μοναδικό και πιστοποιημένο, σε επίπεδο κινητού συνεργείου, συνεργάτη της FILIS GLASS. Μέσα από αυτήν την συνεργασία και πάντα σε επίπεδο επιτόπου επισκευής παρέχουμε:

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Η αντικατάσταση ενός κρυστάλλου δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση! Στην Garage On Wheels σας επισκέπτεται ειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό και προβαίνει στην αντικατάσταση του κρυστάλλου μέσα σε λίγη ώρα. Το αποτέλεσμα είναι να μπορείτε να οδηγήσετε το όχημα σας άμεσα και χωρίς να έχετε δαπανήσει πολύτιμο χρόνο από την καθημερινότητα σας. Και φυσικά με ασφάλεια.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ
Η τεχνολογία τρέχει και ο τομέας της αυτοκίνησης δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω. Οι νέες τεχνικές μας επιτρέπουν να επισκευάζουμε μικρής έκτασης ζημιές, όπως χτυπήματα από πετραδάκια, αμυχές και γρατσουνιές, στις γυάλινες και πλαστικές επιφάνειες του κάθε οχήματος. Στην Garage On Wheels σας επισκέπτεται ειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό και με την χρήση τελευταίας τεχνολογίας υλικοτεχνικού εξοπλισμού προβαίνει στην τέλεια επισκευή του κρυστάλλου του οχήματος σας και σας το παραδίδει μέσα σε λίγη ώρα έτοιμο για να το οδηγήσετε!

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ
Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις και εφόσον η ασφαλιστική κάλυψή σας το επιτρέπει, δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για τον ιδιοκτήτη του οχήματος. Η Garage On Wheels αναλαμβάνει την πλήρη διεκπεραίωση και αποζημίωση της επισκευής μέσω των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών εταιρειών γλιτώνοντας σας χρόνο κα χρήμα. Μέχρι να ολοκληρωθεί η επισκευή, θα έχουν διεκπεραιωθεί στο σύνολο τους οι διαδικασίες αποζημίωσης μέσω της ασφαλιστικής και στο τέλος θα σας παραδοθεί το όχημα χωρίς καμία επιβάρυνση από μέρους σας!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ…

…ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ
Για όλους μας το αυτοκίνητο μας αποτελεί ένα μοναδικό κομμάτι μας. Δεν παύει όμως να έχει και την εμπορική του αξία. Όταν φτάσει η στιγμή του αποχωρισμού η Garage On Wheels αναλαμβάνει, με το μικρότερο δυνατό κόστος, να βελτιώσει την κατάσταση του οχήματος σας, με σκοπό την επίτευξη της υψηλότερης δυνατής τιμής μεταπώλησης του. Τέλος ειδικευμένο προσωπικό θα σας βοηθήσει στην πώληση του οχήματος σας στην καλύτερη δυνατή τρέχουσα τιμή της αγοράς μεγιστοποιώντας το τελικό όφελός σας.

…ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει για κάποιον που αγόρασε ένα μεταχειρισμένο όχημα και το μετάνιωσε, δεδομένου ότι η τιμή αγοράς του απείχε κατά πολύ από την πραγματική αξία του; Η αγορά του οχήματος για την Garage On Wheels αποτελεί γνώριμο πεδίο. Ρωτήστε μας και ειδικευμένο προσωπικό θα σας ενημερώσει για την πραγματική κατάσταση του προς αγοράν οχήματος. Τέλος θα σας ενημερώσει και για την πραγματική εμπορική αξία του, εκμηδενίζοντας την πιθανότητα μιας υπερτιμημένης και άστοχης αγοράς.